divendres, 19 d’octubre del 2012

New York

Oh, torne enamorada de la ciutat que mai dorm, i confirme que és certa l'afirmació. Des de sempre havia somiat caminar per este gran decorat de cine: el Central Park, la Gran Central Station, l'Empire State, l'Estàtua de la Llibertat, la Biblioteca Pública, l'oficina de Lowenstine, la trampilla del metro de Marylin, la casa d'Audrey....
He anat a tants llocs i he viscut tantíssimes coses que no sabria per on començar a explicar el que senc.
Ha sigut un viatge màgic, amb el meu millor amic. Els dos som  apassionats de la ciutat i d'aquell món que hi ha a l'altra banda de l'atlàntic. Un món que un dia no molt llunyà em vorà tornar. Perquè New York City m'ha intoxicat amb el seu mal menjar, la seua vida ràpida i els seus carrers numerats.
I Brooklyn... eixe nom que m'evoca a una persona, que em fa recordar que al Barclays Center he complit un somni per segona vegada i multiplicat per 2. Sí, vaig anar al concert de Barbra Streisand, dos vegades!! (L)
11/10/12 i 13/10/12
Son la classe de bogeries que sols passen a New York. Coses indescriptibles que em faran recordar sempre que, per una setmana vaig ser com Frank Sinatra: "the king of the hill"

I'm a part of you New York

divendres, 5 d’octubre del 2012

Are you ready, boots?

New York, New York! I want to be a part of it !
A 3 dies de creuar l'oceà en el que Jack i Rose es van declarar el seu amor, començe a posar-me nerviosa. Ens hem promés que disfrutarem estos dies abans d'anar-nos-en i que ens ho agafarem amb calma. Per això començe el cap de setmana  amb un concertet de Mi Sostingut, Senior, Aspencat i Sva-ters, i diumenge tradicionals paelles al parc. 


Per ara, la maleta mig enllestida, però amb canvis d'última hora. Ací la menda es pensava que se'n anava al Carib i s'ha fet una maleta mig d'estiu. Tot i que Nova York i Madrid es troben a la mateixa latitut, en la ciutat de Broadway fa un fret que te cagues. Res, demà a traure la roba d'hivern de l'armari. 


Una vegada allí, lo mateix, calma calma i no posar-nos nerviosos. Esperem no tindre cap tipus de problema amb el passaport, el ESTA, els bitlles d'avió... Després de que ens preguntaren si teníem gonorrea, sifilis i si havíem participat en algun genocidi durant el periode nazi en Alemania...Molt lògiques trospides les preguntetes. 


Ara, fa uns segons, despedida al pis. Xustein em mirava com si ja no ens anàrem a veure mai més. Per si et tanquen en un calabós quan et llançes a la Babs- em diu.
Manilux, vol que li duga M&M's. Encara m'he de fer la llista dels CD's que tinc per si entre en un Virgin, no repetir. Buufff, he de deixar espai a la maleta per a comprar mil coses. 

Seguirem informant a la tornada. Muntanyes de fotos i de coses que contar. 


START WALKIN