dissabte, 25 d’abril del 2009

Felix Dies Natalis




Tu, única i especial
de veu dolça i celestial
font d’inspiració
Deesa entre els Déus
guia i cap de les nostres vides
tu, sempre i per sempre, única.


Felix Dies Natalis Barbra Streisand

Hello Gorgeous, we love you!!


( mira, ja m'ixen les felicitacions en llatí i tot, espontani xDD)

dimarts, 21 d’abril del 2009

dilluns, 13 d’abril del 2009

Homenatge a Sanchis Guarner


El passat dimecres 8 d'abril es va celebrar a l'escola l'acte '' Homenatge al filòleg i historiador Sanchis Guarner''.

L'acte va consistir en una presentació de la directora, Dolors, en la que commemorava els 25 anys de la posada a l'escola el nom de Sanchis Guarner. També va parlar de tots els que apostaren per una escola pública en valencià.

A continuació Vicent Pasqual, escriptor del llibre L'enigma del medalló, va narrar la vida de Manuel Sanchis Guarner. ( qui la vulga saber que entre a la wikipedia) Per finalitzar els parlaments, el nostre molt ilustre alcalde ens va dirigir unes paraules. (quines? no ho sé, perquè no m'abellia escoltar-lo)

Vicent Pasqual en companyia de l'alcalde descobriren una placa commemorativa, mentre el grup de dolçaines de la Pobla ( amb Carmen, que per cert es va enganyar) tocaven un parell de cançons. A continuació van haver balls tradicionals i degustació de coques xDD

Els asistens van ser representants dels partits polítics, la periodista del poble, antics mestres i alumnes de l'escola i tot aquell qui passava perl carrer i veia que hi havia picadeta ^^
Per cert esperava que vingueren certes persones i hem van decepcionar. Hem feia il·lusió que hagussin vingut a conèixer la meua escola..però es lo que hay, ajo y agua.