diumenge, 24 d’abril del 2011

diumenge, 17 d’abril del 2011

16 d'abril. Volem TV3

Ahir els Països Catalans ens mobilitzarem a València per demanar que ens tornen les emisions de TV3. La manifestació per el 25 d'abril, va tindre molts subtítols: Sí a TV3, No a la corrupció, Camps dimissió, Llibertat d'expressió. Eixirem al carrer per demanar el que ens correspon: que ens deixen viure en pau i en llibertat. Tenim dret a decidir quina televisió volem veure. Tenim dret a decidir per nosaltres mateixos. Estem farts de polítics corruptes i incompetents.


La manifestació d’Acció Cultural reuneix 100.000 persones en València






Lluís Llach ha d’actuar des d’un camió perquè l’Ajuntament no permet la instal·lació d’un entarimat


La Diputació de València tampoc no deixa la plaça de bous per a l’actuació de Llach


La manifestació convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a València ha reunit avui 100.000 persones, i ha estat la mobilització més multitudinària dels últims 25 d’abrils. Els valencians i valencians han respost així a la censura del Govern de Francisco Camps de TV3 i l’intent d’ofegament econòmic d’ACPV. La part negativa de la mobilització han estat els intents de les institucions governades pel PP de dificultar l’acte final, amb l’actuació de Lluís Llach: primer, l’organització havia demanat la plaça de bous per a l’actuació, però la Diputació va contestar negativament al·legant “problemes tècnics” i “la reforma de la plaça”; i després l’Ajuntament no ha permés la instal·lació d’un entarimat per a l’actuació, així que Llach s’ha vist obligat a actuar des d’un camió. Tot i això, la manifestació ha estat un èxit i ha millorat totes les expectatives, fins al punt que ha tingut dificultat per a iniciar el seu recorregut durant els primers 100 metres.



Cal destacar per tant l’ample suport polític, sindical i associatiu a la convocatòria d’Acció Cultural, i la solidaritat mostrada amb els intents del Govern de Francisco Camps de censura i persecució política i econòmica, així com l’extraordinària resposta ciutadana, que ha desbordat totes les previsions i ha deixat xicotet el carrer Guillem de Castro, ja que la manifestació enllaçava les dues Torres de Quart i Serrans amb una densitat altíssima i a més la gent omplia els carrers laterals.



acpv.net

divendres, 15 d’abril del 2011

Llunes pasades


"Ballaré en la teua boda. Siga en qui siga."
Cual pel.lícula de Disney.
Son les últimes paraules que recorde de la conversa.
Moltes llunes han passat. Aquella conversa s'ha esfumat.
Et trobe a faltar però, que he de fer?
Coses més rares mos han de pasar.

Alpha i Omega.

dijous, 7 d’abril del 2011

Macedònia

Què sería una macedònia sense maduixes?

Un dia sense sol.

Un bes sense llavis.

Streisand sense Brolin.

Coca sense Cola.

Gandia sense Andrés i Vicent.

El pol nord sense gel.

Un aniversari sense amics.

El You sense el Tube.

El clàsiques sense Marisa.

Lennon sense els Beatles.

Un teclat sense tecles.

Mirar però no veure.


Estimar però no sentir.

All you need sense strawberries.


Jude sense el seu somriure.

Antònia sense Font.

I per a tú?, que es una macedònia sense maduixes?