divendres, 19 de desembre del 2008

NO EM CANSARÉ DE LA PARAULA HIPOCRESIA


Per a la meua sorpresa, aquesta vesprada al obrir la porta de casa m'he trobat amb el BIM. Fins ací tot normal, pero quan l'he obert i he començat a veure als xekeways ( xe que jena doneu)


aquest estiu regant els pins de la serra i que en l'article diguen que van tots els cap de setmanes... per l'amor de Zeus!! això no s'ho creuen ni ells. Després una fullejadeta rapida, i a continuació una de mes detallada. He contat 20 fotografies en les que ix la cara del senyor alcalde.PROPAGANDA BARATA!! si a la portada del BIM sols falta posar '' mi album de fotos personal y alguna gente que se coló en la foto''. S'ha de dir, que el bulletí l'ha escrit la periodista de la Pobla, i cal remarcar que a contat el que ha volgut!! per cap lloc he llegit que la rotonda de la carretera de Alberic, eixa ''rotonda'' està per esfaltar, i a més el tram de carretera que va cap a l'institut... les coses es fan bé o no es fan!! Ah, i que no s'he m'oblide, gràcies per recordar-nos que està arreglant les ceres, que ningú s'havia donat compter!!




I això que encara no he llegit el butlletí, ara quan me'l repasse... El que jo diga, HIPOCRESIA i PROPAGANDA BARATA.




Senyor Soler, molta corbata i molt poca vergonya.




dimecres, 3 de desembre del 2008

YOU CAN, BARBRA!


I com no , dedicar-li una actualitzacio a la mes gran , a la incomparable, a la inconfonible, a l'unica.... ja sabreu de qui estic parlant , veritat!! siii de BARBRA STREISAND!!

Ha començat a grabar un nou disc amb Diana Krall. ( que be! desde 2006 que estem tots a pa i aigua), continuen els rumors sobre la continuacio de ''los padres de el'' que seria ''the little focker''

i açò si que es cert, el 3 de febrer de 2009 ixirà un dvd especial de Yentl.

FOTO: Hello Dolly!


Curiosidades:


- Fue la primera persona en reunir los máximos galardones de cine, música, teatro y televisión (Oscar, Emmy, Tony y Grammy). El último de ellos lo consiguió en 1970. - En 1968 compartió su premio a la mejor actriz con Katharine Hepburn.

- Estudió interpretación junto a Dustin Hoffman, incluso éste llegó a salir con su compañera de piso.

- Fue la primera compositora en lograr un Oscar (en 1976 por la canción Evergreen en la película Ha nacido una Estrella). - Fue la primera mujer en escribir, dirigir, producir y protagonizar un filme: Yentl (1983)

- Cumple años el mismo día que Shirley MacLaine.

- Ganó la demanda que presentó contra una revista por incluir sus desnudos en La Gatita y el Buho (1970), desechados en la sala de montaje.

- Ha mantenido romances con un sin fin de personajes famosos entre los que se encuentran Ryan O'Neal, Omar Sharif, Don Johnson, Andre Agassi, Warren Beatty...

- Es uno de los cuatro intérpretes que después de ganar un Oscar ha encabezado la lista de copias (semanales) más vendidas de un álbum en Estados Unidos.

-¿Su nariz preferida, intocable?-Sin duda la de Barbra Streisand.De ahí sale todo, la voz, la personalidad. Si se operase perdería fuerza.

dilluns, 1 de desembre del 2008


Goddess on the mountain topBurning like a silver flameThe summit of beauty and loveAnd Venus was her name
CHORUS:She's got itYeah, baby, she's got itI'm your Venus, I'm your fireAt your desireWell, I'm your Venus, I'm your fireAt your desire
Her weapons were her crystal eyesMaking every man a manBlack as the dark night she wasGot what no-one else hadWa!
CHORUS
(Venus)
CHORUS
Goddess on the mountain topBurning like a silver flameThe summit of beauty and loveAnd Venus was her nameWow!
CHORUS
(Venus was her name)
Yeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got itYeah baby she's got it




Diosa en la cima de la montaña Quema como una llama de plata La cumbre de la belleza y el amor Y Venus era su nombre CHORUS: Ella tiene que Sí, nena, ella lo tiene Yo soy tu Venus, soy tu fuego En su deseo Bueno, yo soy su Venus, yo soy tu fuego En su deseo Sus armas eran sus ojos de cristal Hacer que cada hombre un hombre Negro como la noche oscura fue ¿Tienes lo que nadie más había Wa! CHORUS (Venus) CHORUS Diosa en la cima de la montaña Quema como una llama de plata La cumbre de la belleza y el amor Y Venus era su nombre Wow! CHORUS (Venus es su nombre) Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo Si el bebé que tengo