dijous, 19 de març del 2009

PROGRAMACIÓ FALLES



Dijous 19 de Març:

13:00 - Dinar a carrec de les mares de cadascú a casa.(Cadascú es porta la seua mare) A continuació gaudirem de una siesta.

17:00 - Visita de Cortesía a les nostres Gallines Veïnes de L´hort de Andreu.

17:30 - Berenar a carrec de Nostra Madrina de Honor la tia Tere.(Patrocina la tia Astrid)

18:00 - I Concurs de Massatjes als peus.Els 3 primers tindrán premi, es valorará la tècnica, el entusiasme, i la oloreta del oli lubricant. El jurat será Arantxa i Carlos.

19:00 - Pasacarrer pels carrers del nostre poble acompanyats per Barbra Streisand, Britney Spears, Mariah Carey, Amaia Montero, Tamara-Yurema-Ambar. Visitarem les nostres Falles Veïnes Colmenar y Sant Josep, el Castell no, que tenen massa gracia en els seus cartellets i no puguem riuremos més.





21:00 - Sopar Anual del dia del Pare a cárrec de ixa que va furtar en una boutique. (Patrocina L´arizona) A continuació Desgustació de Caliqueny a cárrec de la Junta.

23:00 - Nit del Foc de la Populus Longus (Traducció a Carrec de Minerva McGonagall,Felip VII,Antonieta i la figa sa mare) Anirem a Piyar lloc per a vore cremar els nostres monuments.


A continuacio fi de festa en casa Lady McCallan que está de viatje. (Nota: quant acabem nia que dixaro tot aseat)

Atentament.
La Junta Directiva de la Falla Rusmery-Gay-Ines


VISCA LES FALLES!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta programació és genial però ..., com em preguntaren a mi fa uns anys, uns visitants en falles per València, "a la Verge quan la cremen?"

Anònim ha dit...

i açò ?? jajaa...
te trobe a faltar loca!

un somriurE =D

Unknown ha dit...

¿Y para cuando estudiar latín?
Bueno mi programación fallera no ha sido tan intensa pero tampoco he hecho nada,no he corregido,así que estamos en paz,¿eh, Arantxa?