divendres, 26 de juny del 2009

FINS PROMPTE, EDU!


El dia 29 de maig celebràrem la graduació de 2n de batxiller. Aleshores no sabíem la gran notícia: el director, Edu, ens deixava.




Avui celebrem la graduació dels alumnes de 4t que van a fer el pas cap a batxiller, però també és una mena de comiat al nostre director. Per això, encara que no sol ser molt habitual en aquest acte, voldria dedicar-li unes paraules.




La setmana passada, mentre estàvem tots emocionats coneixent les notes del selectiu, tu ens vas felicitar content, sabent que la teua ultima promoció de batxillers que s’havia presentat al selectiu havia aprovat al complet, i així ens vas manifestar la teua alegria al bloc




Aquell dia vas continuar les teues tasques de director, recorrent els passadissos i les aules, potser recordant els moments allí viscuts, com aquell alumne que us volia fer màgia negra a tu i a Miguel Angel.




El divendres, en un sol instant, el teu despatx es va plenar de sentiments, de records, d’il·lusions, quan 2 alumnes et van demanar si tenies un moment i et van regalar un mapa.



Amb aquell paper et voliem oferir una xicoteta il·lusió i unes paraules d’afecte.



Per recórrer el camí que t’hi marcarem pots ficar moltes coses en el teu equipatge:


T’emportes allò que ha sigut teu durant anys: la satisfacció d’haver sigut un bon company, d’haver sabut escoltar totes les opinions, d’haver treballat molt i molt dur... Edu, emportat l’orgull d’haver fet una gran obra i d’haver sigut un gran director, però sobretot emporta’t la consciència de saber que tot això quedarà en la nostra ment i en la història d’aquest institut.




Al llarg dels nostres anys com alumnes hem vist evolucionar l’I.E.S per a millor, amb tu i el teu equip al capdavant.




En aquest centre ,doncs, ja has deixat la teua empremta. Per això sabem que ara has d’anar a altres llocs, per transmetre tota la teua cultura i els teus coneixements, que son molts, a altra gent.




Et desitge que tingues molta sort en el teu viatge cap a Ítaca i que mai no trobes en el teu camí ni els ciclops ni l’aïrat Poseidó i que quan vages a ciutats de França per a ensenyar i aprendre dels que saben, recordes l’IES Pere d’Esplugues com ell et recordarà a tu.




No se si amb aquestes paraules he expressat tot el que m’agradaria que saberes ja que els “ADÉU” sempre son durs, per això sempre és més agradable dir un “FINS PROMPTE”, Edu.

4 comentaris:

Haïssa (2n Batx) ha dit...

emocionant discurs!
(Arantxa eres una artista!^^)
bueno i ja passant el protagonisme a qui li pertoca: fins prompte Edu, com tan bé ha sabut dir-te ella, pots sentir-te orgullós de la tasca feta( el teu treball, tant professionalment com personalment).
Sempre et recordarem.
Jo també et desitge molta sort en el teu viatge cap a Ítaca, aprendre aprendre i seguir aprendre dels que saben. Això es el que hem aprés amb tots vosaltres, allí a l'institut, amb tu al capdavant.Gràcies!

p.d: Sempre seràs el nostre dire^^
(ens veiem a Paris?)

Eduardo Otsoa ha dit...

No sé si arribe a temps o si mai llegireu aquest missatge. És dia 28 de juliol. Estava una miqueta melangiós i nostàlgic repassant coses del centre perquè un poc trist. (Ja en parlarem quan ens veiem a ciutats importants com París o La Pobla). El cas és que els vostres missatges m'han reviscolat i plenat d'alegria i joie de vivre. Moltes gràcies per tot una vegada més. Sou metafantàstiques.

haïssa ha dit...

SUPER EDU!

Unknown ha dit...

He llegado de viaje y he entrado en el blog de Arantxa para ver si cuenta algo de lo que está haciendo este verano,aunque ya nos hemos encontrado en el mercado y algo me ha contado.He visto los comentarios de Haïssa y de Edu.Me ha alegrado saber de él,también de Haïssa,y por supuesto subscribo lo dicho por Arantxa en el discurso.