dissabte, 9 de gener de 2010

FELIÇ 2010

Començaré felicitant l'any, que menos! (pase de les faltes :) )
Tenía ja ganes que s'acabara el 2009, no has tingut mai la sensació eixa de que quan fa molt de temps calor al final tens ganes que ploga per q que s'aireje un poc l'ambient ? doncs igual.
El 2009 ha sigut molt intens i super especial: fer els 18, selectiu, viatges, gent, carnet, universitat... un no parar! Pero com ja he dit tenia ganes de cambiar.
I ara es quan hem pose filosofica.
Cambies d'any amb noves il.lusions ( com cada any) i penses que aquest any serà diferent, que aquest poble ja ho te be, que ja nia prou de que este poble siga de color gris cada any des de ja fa dos anys, i te'n adones que la vida passa més rapid del que et pensaves, i que no eres ningú. Un dia pots estar i l'altre desapareixer. Fer mal a la gent que t'envolta i després quan passa un poc de temps cadascú a la seua que el temps no perdona. Pedre'm tot el que hem queda per vore? No somiar-ho! Jo vull menjar pernil, mc donalds, anar a la platja, a la muntanya, discutir amb els amics, fer-ne de nous, envellir... molts anys, molts anys!!
Que desitje per aquest 2010? Que la cosa cambie. Aprovar totes les asignatues, jijiji Que els meus siguen feliços i menjen perdius. Que vinga prompte l'estiu. Que hem toque la loteria. Que resucite Michael Jackson. Que la Babs visca molts anys. Que deixen d'humillar als bous. Deixar de mossegar-me les ungles... enfi lo típic
I res més jo crec, que per a ser la primera entrad de l'any ja ho tinc bé, perquè per ara no hi ha coses bones que contar!!

Ah i THANKS FOR THE MEMORIES!!