dimarts, 2 de novembre del 2010

L'olimp es queda sense deesa per uns dies


Com tots sabeu, i si no us eu enterat per mi es que ens hem vist poc ultimament, la deesa Streisand ha abandonat per un temps la ambrosía i ha baixat del l'Olimp per viatjar a Madrit. Es preguntareu que faig jo actualitzant el blog en compte d'estar perseguint-la... jo també m'ho pregunte des de que sé que Barbra està en Espanya. Gràcies a la premsa, (notese mi tono sarcástico) m'he enterat massa tard i el matrimoni Brolin-Streisand-Samantha- (xD) ha abandonat Spain, després de passejar-se per Toledo, on Babs buscava alguna informació sobre els seus origens jueus.

Cawen la leche!

Informació:

- S'han allojtat a l'hotel Ritz ( que volieu, que dormiren en la pensión Loli, o que? jajaja )

-Com sempre, viatjaven amb Sammy ( Samantha), la perreta de la Babs i la seua cuidaora (sí, la gosa te una cuidaora personal... a la que també vaig veure a San Sebastián)
-Han anat al Prado, al Thyssen, al Palau Real...

I res, espere que lo pròxim que visiten siga València, perquè vamosss la Babs me te marejaeta... que si San Sebastián, que si Barcelona, que si Madrit.... ja està bé! a València cullons!


3 comentaris:

Andru. ha dit...

jajajajaja contacta amb Marysun! ella pot seguir el rastre allà on estiga. a la pròxima ja saps! XD

Anònim ha dit...

jajajajja els seus origens judios xD ha anat a preguntar al museu avore si tenen algun document de la seua época que ho certifique. viva la Babs!!!

Milo ha dit...

tranquila, a la proxima toca vlc ! dic jo... xD
ella a cantar no cindra no
!JKG"!¡?¡Q$#!! xD