diumenge, 21 de novembre del 2010

Prometeu ha tornat el foc


En la oscuritat hi ha una llum en la casa de Frankenstein. Els meus ulls no la poden veure. Serà que m'he encegat? O serà que aquesta nit Prometeu ha tornat el foc a Zeus? Segurament serà que algún manasses ha reobert la caixa de Pandora i l'esperança s'ha esfumat. El meu Tyler Durden es passeja per ahí com si res. Ningú el para. Fa de les seues sense miraments. Pensant-ho be, des de quan tinc un Tyler Durden? Bé, el protagonista no s'en adona de la seua doble personalitat fins al final de la pel·lícula, però a mi m'agradaria descobrir-ho abans... per poder canviar i eixes coses.

L'elèctrica ha tallat la llum a la casa de la creació, per no pagar les factures però, quines factures, si Frankenstein utilitza ciris?


2 comentaris:

Marisa Miralles ha dit...

Vaya, vaya...Prometeo, Frankestein, Pandora.Parece que los referentes te sirvieron para algo.Ese fue el punto de partida pero todo lo demás es mérito tuyo.

Anònim ha dit...

Janet, recordes que sempre hi ha una llum dalt de la casa de Frankenstein? Recorda...There's a light, over at the Frankenstein place, there's a light burnin i the fireplace, there's a light, light in the darkness of everybody's life.

Leno Majors ^^