divendres, 5 d’octubre de 2012

Are you ready, boots?

New York, New York! I want to be a part of it !
A 3 dies de creuar l'oceà en el que Jack i Rose es van declarar el seu amor, començe a posar-me nerviosa. Ens hem promés que disfrutarem estos dies abans d'anar-nos-en i que ens ho agafarem amb calma. Per això començe el cap de setmana  amb un concertet de Mi Sostingut, Senior, Aspencat i Sva-ters, i diumenge tradicionals paelles al parc. 


Per ara, la maleta mig enllestida, però amb canvis d'última hora. Ací la menda es pensava que se'n anava al Carib i s'ha fet una maleta mig d'estiu. Tot i que Nova York i Madrid es troben a la mateixa latitut, en la ciutat de Broadway fa un fret que te cagues. Res, demà a traure la roba d'hivern de l'armari. 


Una vegada allí, lo mateix, calma calma i no posar-nos nerviosos. Esperem no tindre cap tipus de problema amb el passaport, el ESTA, els bitlles d'avió... Després de que ens preguntaren si teníem gonorrea, sifilis i si havíem participat en algun genocidi durant el periode nazi en Alemania...Molt lògiques trospides les preguntetes. 


Ara, fa uns segons, despedida al pis. Xustein em mirava com si ja no ens anàrem a veure mai més. Per si et tanquen en un calabós quan et llançes a la Babs- em diu.
Manilux, vol que li duga M&M's. Encara m'he de fer la llista dels CD's que tinc per si entre en un Virgin, no repetir. Buufff, he de deixar espai a la maleta per a comprar mil coses. 

Seguirem informant a la tornada. Muntanyes de fotos i de coses que contar. 


START WALKIN
1 comentari:

Leno ha dit...

I'm so excited I forgot how to speak spanish!!! :) this boots are made for walking through new york city! Are you fucking ready, baby? so c'mooooooooon!