dissabte, 11 de setembre del 2010

Idea Profunda



Idea profunda: I


Imaginar la vida és molt sencill. Imaginar, com m'agrada aquesta paraula. Que utòpica que és i amb quina facilitat la utilitzem: "Imagina que em toca la lotería..." " Imagina que X cosa no haguera passat...". Imaginar es gratis. El problema rau en que malgastem part de les nostres energies imaginant, i no fem res per a que eixes fantasies i il·lusions cobren vida. Seiem davant de la TV, o d'un llibre a viure històries irreals, fantàstiques, en les quals vivim la història com si estiguessim en ella, i de les que ens enamorem, i donaríem el que fora per ser aquella pirata que creua els mars en busca d'aventures, o la Peyton d'una sèrie que després de moltes desgràcies a la seua vida, troba l'amor que tant anhelava. La causa d'açò és la por. Por a fracassar, por a que el que havíem imaginat no es faça realitat, por a que ens ferisquen.


El tema està en que si Imaginem i no actuem, la vida no canvia, la qual cosa fa que els vaixells es detinguen als nostres nassos i nosaltres no sapigam ni trobar el port. Com ja he dit, per por o per la preferència d'imaginar ( mentre em quede en casa ningú em ferirà ni em trencarà les il·lusions).


John Lennon, cantava IMAGINE. El cantant tenía una idea idíl·lica del món: imagina un món sense fronteres, on la gent vivira la seua vida en pau... Era un somiador, però com be diu ell, no era l'únic. Si tots unirem forçes, conseguiríem un món millor, i per fí deixaríem de IMAGINAR i ens posaríem a actuar.


Lennon deia, IMAGINA

Jo et dic, ACTÚA, deixa de ser el que no ets. Troba el port i agafa els vaixells.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es genial. Menys imaginar i més actuar. Mai una nit ha vençut a un amanèixer. La por sols està en el nostre cap..

besos!

Anònim ha dit...

Saps que ací has arribat a la patateta no ?
És dificil això de actuar, però veges tu perquè ens frenem tant... si no probem no sabrem mai si arribariem a algo...
jo ho intente, m'ajudes ??
http://www.youtube.com/watch?v=a_tW9WJUVdw

http://www.youtube.com/watch?v=g7z_vFfaSaY