dissabte, 23 d’octubre del 2010

Una series de catastroficas desdichas

Per fi hem acabat el rodatge!!! weeeeeee
Després de varios contratemps i putaes, perque vamos... Tota la culpa la te la lluna en tauro.
Dijous per la nit, mentre estem rodant uns plànols en un cotxe, deixem una bossa de material de so al costat d'un contenidor del fem. Mentre estem gravant, sentim una veu:
- La motxilla de Juanma!!!
I en això que mirem on l'havíem deixada i estava el camió de la basura acabant de buidar el fem d'un contenedor. Preguntem als homes i ens començen a cridar, que ixe no era lloc de deixar les coses... i ràpidament desaparegueren, sense practicament poder buscar una solució junts.
DESASTRE! Calia averiguar ràpidament que hi havia dins la bossa. Afortunadament sols uns cables, i unes instruccions. Cal dir, que Juanma, és un professor que ens ha deixat material personal d'ell amb tota la confiança del món. Que redesgraciats que som!!

I per a més casualitats de la vida, Andrés (l'astròleg) ens informa a mí i a Vicent, que la lluna estaría en tauro el divendres ( osiga hui)... Vicent i jo som tauro, cabuts, maniatics, detallistes... DESASTRE TOTAL! A Vicent se li ha mort el portàtil Mac, i este matí el mòvil no li s'engegava!
Hem carregat el cotxe de maletes i de trastos per a anar-nos'en cap a Picassent, al arrancar, i baixar un bordillo amb 4 tios al cotxe, els baixos de darrere m'han tocat contra el pis... no e volgut mirar que li ha pssat al cotxe... (preferisc no fer-ho) i a mes a mes se m'ha trencat una foto ( important): LLUNA EN TAURO, hem repetit tots durant tot el dia.

Abans de pujar al cotxe ens toca la del metro de València i ens diu que abans de autoritzar-nos la jefa vol que li enviem el guió per tal de comprovar que no perjudiquem la imattge del metro... flipant, osiga li enviem la solicitud de permís la setmana pasada, ens envia un esborrany de la llicència per a poder gravar i el mateix dia que em de gravar-ho tot, ens telefona amb això... va per favor!!
Al final ens ha retelefonat confirmant que podíem gravar.... menos mal.

Ens hem alçat a les 10, ens hem posat apunt, fet els entrepans per a tot el día, hem ixit cap a Picassent, però abans em pujat al pis a deixar totes les maletes que havíem pujat al cotxe, per tal de mantindre els meus baixos del cotxe...

El dia en Picassent perfecte, excepte que una de les actrius s'ha possat malíssima, però s'ha recuperat després d'un hibuprofeno i una migdiada al cotxe. LLUNA EN TAURO.

Cap a València a les 6 i pico 7... ATASCO EN LA NACIONAL, flipant, pa morir-se!
Sopar corrents després de moments de confusió i de pèrdua a l'hora d'aparcar cotxes...
Per fi al metro, (22.00h) en una hora hem rodat una barbaritat de plànols, entre canvis de tarjetes de memòria i la gent que ens mirava flipats....

...i ja a casa, amb tot el curt rodat i "exhaustos y fracasados" ( que diu mon pare).

Sols queda montar.... `Pròximament a les millors sales xD Me'n vaig a dormirrrr!! (ah i demà dinar amb Amado)

LLUNA EN TAURO!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos, que t'ho passares d'alló més be, no??

Andru. ha dit...

luna en tauro clarament ^^

Tinc moltes ganes de vore'l ja! a vore com és tot :P

Milo ha dit...

Al final eixira tot perfecte menys uns 6 segons q jo me se ...
van a recordarmeu hasta q me muiga els cabrons estos... xD

Andru. ha dit...

Luna en tauro, clarament! :P No vull pensar quan estiga en escorpio... ui ui uiii
al final si que se me va borrar el coment. Segur!!