dilluns, 18 de juliol del 2011

¡Torticolis!


Hui mentre dormia, m'ha abellit canviar de posició(cosa normal) i, en un dels moviments duts a terme, el meu coll ha fet ¡clak!. M'he quedat estirada al llit perquè el coll em feia un mal insuportable. Al veure que la meua mare no estava en casa, m'he alçat (conforme he pogut) a la recerca del mòbil. Mentre baixava les escales m'he començat a marejar, amb lo qual m'han entrat nàusees i me n'he tornat a l'habitació. M'he assegut als peus del llit intentant no vomitar tots els peluix que estaven escampats al terra. Lo següent que recorde és que m'he despertat en la cara apegada al marbre roig de l'habitació, en ferides a la cara, les ulleres doblades, plorant i amb la cama esquerre enganxada.

Total, que tinc torticolis produïda per la contracció de l' 'esternoclidomastoïdal. Costa de pronunciar, eh?
Aquestes coses, millor si ocórren en èpoques de clase i no en estiu, ni un dia abans d'anar a veure Harry Potter !! Pffff
Repòs i a que la mami em mime!! ^^

dimarts, 12 de juliol del 2011

A la lluna de la Serra de Mariola

El vent i el so de la mar m'han xiuxiuejat unes paraules soltes, evocant un record que pensava amagat u oblidat. He regirat a la meua ment per comlpetar, sense èxit, les imatges soltes.

Reescric els meus passos: dies d'estiu en aquell poblet de la Serra de Mariola, amb els avis.
Obrint els calaixos no he trobat massa d'aquell temps a banda dels passejos pel monestir, les fonts d'aigua fresquíssima i un husky siberià blanc (gran, pelut i sempre amb la llengua fora pel calor), dels veïns i amics dels progenitors del meu pare i dels oncles.

De sobte m'han entrat unes ganes irrefrenables de visitar aquell poble, per veure que em conta el vent i, per si de cas, puc trobar l'espurna d'alguna cosa que, de segur, vaig deixar per alli oblidada entre jocs i infantesa, aquelles nits d'estiu.

Felicitat?, ignorància i, potser també, una mica d'hipocresia que sempre sabré ignorar però mai oblidar.

dilluns, 11 de juliol del 2011

Conta'm la veritat sobre l'amor



"Les persones ens movem amunt i avall,
ara amb avió, ara en barco.
La qüestió és moure's.
Si restes quiet, la vida et cau a sobre.
I pesa."









Santiago Forné. Conta'm la veritat sobre l'amor

El apartamento


¿Cuántos días son necesarios para desintoxicarse uno de la persona amada?
Tendría que inventarse una sonda para lavar el corazón.