divendres, 25 de juny del 2010

THIS IS IT

Tal nit com hui de fa un any, estiguent en els amics reunits en mobles català, rebiem un SMS que deia que Michael Jackson havía mort. Al principi tots dubtarem de la notícia -no podía ser- i ens posarem a parlar d'ell: de la seua música,els balls, de les acusacions, de Neverland...
En arribar a casa i encendre la tele, la notícia es confirmava:

"El 'rey del pop' ha muerto. El cantante estadounidense Michael Jackson, de 50 años, sufrió un paro cardiaco en Los Ángeles (EEUU). El forense de la ciudad, Fred Corral, confirmó la muerte del mítico cantante."
Moment de shock! La notícia repetida mil vegades en els informatius, videos del moment en que l'ambulancia treia al cantant de la casa, l'ambulancia aribant a l'hospital, fans desconcertats...
El món es va detindre aquell 25 de juny, jo encara no havia nascut quan va morir Jhon Lennon, pero crec que l'ambient que es respirava era molt paregut. La música va sofrir la pitjor baixa del segle XXI. 365 dies sense un dels més grans de la música, que a tanta gent, amb les seues lletres, va fer feliç.

Hui estavem reunits i hem recordat aquella nit, en la que el silenci es va fer al món, amb pena i tristesa, perque ens haguera agradat anar a algún concert i perquè sempre et fa llàstima que se't morga un ídol.

Michael Jackson es va emportar un petit trosset del cor de milions de persones de tot el món:

Mor l'home naix el mite: Rei del Pop