dilluns, 13 d’abril del 2009

Homenatge a Sanchis Guarner


El passat dimecres 8 d'abril es va celebrar a l'escola l'acte '' Homenatge al filòleg i historiador Sanchis Guarner''.

L'acte va consistir en una presentació de la directora, Dolors, en la que commemorava els 25 anys de la posada a l'escola el nom de Sanchis Guarner. També va parlar de tots els que apostaren per una escola pública en valencià.

A continuació Vicent Pasqual, escriptor del llibre L'enigma del medalló, va narrar la vida de Manuel Sanchis Guarner. ( qui la vulga saber que entre a la wikipedia) Per finalitzar els parlaments, el nostre molt ilustre alcalde ens va dirigir unes paraules. (quines? no ho sé, perquè no m'abellia escoltar-lo)

Vicent Pasqual en companyia de l'alcalde descobriren una placa commemorativa, mentre el grup de dolçaines de la Pobla ( amb Carmen, que per cert es va enganyar) tocaven un parell de cançons. A continuació van haver balls tradicionals i degustació de coques xDD

Els asistens van ser representants dels partits polítics, la periodista del poble, antics mestres i alumnes de l'escola i tot aquell qui passava perl carrer i veia que hi havia picadeta ^^
Per cert esperava que vingueren certes persones i hem van decepcionar. Hem feia il·lusió que hagussin vingut a conèixer la meua escola..però es lo que hay, ajo y agua.

4 comentaris:

Xirivia Bàrbar ha dit...

Perquè collons fan estes coses entre setmana?? Què passa amb la gent que només passa pel poble els caps de setmana!? M'havera molat sentir als dolçainers i vore els balls tradicionals, conéixer un poc més la història de Sanchis Guarner...
sentir a l'alcalde, clar...
Però no.

Vicent Dasí (EUPV) ha dit...

Jo no vaig poder anar, per que no em vaig poder organitzar la feïna i el treball no em permitia estar a les 17:30h a l'escola. Ho vaig lamentar molt, per a més recorde haver-li fet un missatge a Dolors, ja fa algún temps (mesos), recordant-li l'aniversari i quan vaig core que estaven organitzant aquest acte em vaig alegrar profundament i vaig pensar internament .... eixe dia no puc fallar! Però ... he fallat.
De totes maneres, per la descripció que fas, sento una certa tristor en l'acte, si? O no és eixe l'ambient que hi havia.

Anònim ha dit...

Em sent directament al.ludida! Se'm va oblidar demanar-te disculpes per no haver anat a l'acte. Anàrem a dinar i ja saps el que passa: ens ficàrem a xarrar i quan ens n'adonàrem ja era massa tard. Ho sent! Empar

Anònim ha dit...

Em set directament al.ludida i amb tota la raó. Anàrem a dinar, ens posàrem a xarrar i el món va desaparéixer... Ho sent, Aranxa! No ho puc arreglar, però no tornarà a passar.
Per cert: per què no fas alguna referència a la carta del/al gallec? Si vols te la puc passar.Com van les "Dones"?
Vaig a veure si ara es queda el comentari:és la segona vegada que l'escric!!!!! Empar